1. Home
  2. Hoe bereik ik me voor op een opleiding van Buildsoft?

Hoe bereik ik me voor op een opleiding van Buildsoft?

Dit artikel is bedoelt voor universiteitsstudenten die een on-campus BuildSoft-initiatie krijgen (door medewerks van BuildSoft). We vragen de studenten om onderstaande instructies uit te voeren zodat we hier tijdens de les geen tijd met verliezen.

1. Registreer jezelf als student op https://buildsoft.eu/nl/registration/student target=”_blank
    Gebruik hiervoor je persoonlijk e-mail adres van de school.
    Doe dit ten laatste 2 werkdagen voor de opleiding, zodat je jouw educatieve licentie op tijd ontvangt.
  2. Onmiddellijk na registratie ontvang je een eerste mail.
    Met deze gegevens kan je inloggen op buildsoft.eu, de software downloaden en installeren. Let op: onze software werkt enkel op Windows! Heb je een ander besturingssyteem, dan zal je een virtuele machine voor Windows moeten installeren.
  3. Ten laatste 2 werkdagen na registratie, ontvang je een tweede mail.
    Deze mail bevat instructies om je educatieve licentie te activeren.
    Een educatieve licentie loopt steeds van 1 september 202x tot 30 september 202x+1.
    We voorzien één licentie per academiejaar per student. Deze licentie is niet overdraagbaar naar een andere computer.
  4. De software zou nu moeten openen zonder errors.
  5. Breng een muis mee naar de les!

Heb je problemen, contacteer dan de support-dienst: support@buildsoft.eu. Hou er rekening mee dat de support-dienst enkel geopend is tijdens de kantooruren.